מלגת "מנהיגי שוליך" למועמדים מצטיינים

מועמדים יקרים,

ההרשמה למלגת שוליך לשנה"ל תשע"ט נפתחה! הנכם מוזמנים להגיש מועמדות למלגת "מנהיגי שוליך" המיועדת למועמדים מצטיינים שיחלו את לימודיהם בשנת הלימודים הבאה.

אנו מחפשים צעירים בעלי מודעות חברתית אשר רואים עצמם כחלק ממנהיגי העתיד של ישראל. מנהיגים, אשר מלבד הרצון ללמוד ולצמוח ברמה האישית, רוצים גם לתת חזרה ולפעול לשיפור וקידום החברה בישראל.

רשאים להגיש את מועמדותם סטודנטים אשר עתידים להתחיל את שנת הלימודים הראשונה שלהם בשנה״ל הבאה (תשע״ט 2018/19), לתואר ראשון בתחומי המדעים, ההנדסה, הטכנולוגיה והמתמטיקה.

המלגאים ישתתפו בתכנית העשרה במהלך השנה הכוללת מספר מפגשים. סכום המלגה עומד על 40,000 ₪  לשנת לימודים, וכל אחד מן הזוכים יקבל את הסכום בחלוקה של שלוש או ארבע מנות, תלוי באורך התואר. המלגות הן רק חלק מתרומה על סך $100 מיליון דולר אשר הוענקה על ידי סימור שוליך למימון הפרויקט. בנוסף ישתתפו המלגאים במגוון אירועי העשרה (סדנאות והרצאות) במהלך השנה האקדמית.

מי זכאי להגיש מועמדות?

מועמדות ומועמדים הצפויים להתחיל את שנת לימודיהם הראשונה בשנה”ל תשע”ט יכולים להגיש את מועמדותם לתוכנית, בתנאי שיעמדו בשניים מתוך שלושת התנאים הבאים:

1. ציוני בגרות ופסיכומטרי מעל סף הקבלה למקצוע הנבחר.
  2. צורך כלכלי
  3. בוגר/ת של תוכנית מנהיגות קהילתית, שנת שירות, רקע התנדבותי או פיקודי.
  4. בנוסף, על המועמדים והמועמדות להחזיק בדרכון ישראלי.

ההרשמה למלגה תיסגר בתאריך 15.06.2018

למידע נוסף ניתן לפנות ל-  engineering.faculty@biu.ac.il , 03-5317733