מלגות

מועמדים וסטודנטים יקרים,

האוניברסיטה מעניקה מלגות לסטודנטים לתארים ראשון, שני ושלישי בגין מצב כלכלי ובגין מצויינות אקדמית.
לפירוט המלגות השונות במדור מלגות, פירוט תנאי זכאות ולהורדת טפסי מלגה לחץ כאן

תואר ראשון

מלגת "מנהיגי שוליך"

ההרשמה למלגת שוליך לשנה"ל תשע"ט נפתחה! הנכם מוזמנים להגיש מועמדות למלגת "מנהיגי שוליך" המיועדת למועמדים מצטיינים שיחלו את לימודיהם בשנת הלימודים הבאה.
סגירת ההרשמה: 15.06.2018

תכנית "אילנות"-

תכנית "אילנות" הינה מסלול יוקרתי למועמדים מצטיינים לתואר ראשון. בעלי פסיכומטרי 735 ומעלה וממוצע בגרויות 110+.
השתתפות בתכנית מקנה פטור מלא משכר לימוד, מלגת קיום חודשית, ליווי אקדמי אישי וחנייה בקמפוס (לבעלי רכב הרשום על שמם).

לתכנית "אילנות  למלגאי רקטור מצטיינים" יתקבלו תלמידי השנה השנייה לתואר ראשון (להלן גם: "שנה ב'"), העומדים בתנאים המצטברים הבאים:

• למדו תכנית לימודים מלאה של שנה א' לתואר הראשון, בסמסטר א' ו –ב ' של שנת הלימודים תשע"ז (להלן: "שנה א'") במסגרת התכניות הרגילות בלבד.
  • עמדו בכל תנאי הזכאות למלגת  הרקטור לתלמידי תואר ראשון וקיבלו מלגה זו בשנה א'
  • סיימו את שנה א' בציון סופי משוקלל, של 96 ומעלה בכל מקצועות הלימוד.

לשאלות וליצירת קשר ניתן לפנות לגב' תאיר גבע, מרכזת תכנית "אילנות", בטלפון 03-5317808 או במייל ilanot.vir@mail.biu.ac.il
לפרטי התכנית לחצו כאן

מלגה לשנה"ל תשע"ט

למילוי טופס לחצו כאן
פרטים נוספים בדוא"ל: milgot.office@biu.ac.il

מלגות עתידים

תוכנית עתידים לתעשיה של עמותת ידידי עתידים (ע"ר) מיועדת למועמדים הבאים מהפריפריה.
לרישום לתוכנית נא להיכנס לקישור: http://atidim.priza.net/signUpLink.aspx

מלגת אינפקט
ידידי צה"ל מעניקים מלגות לימודים לחיילים משוחררים מהמערך הלוחם מלגות אימפקט מיועדות לסטודנטים לוחמים או תומכי לחימה עד דרגת סרן (כולל), אשר שירתו שירות צבאי מלא, המגיעים ממשפחות מעוטות יכולת כלכלית. ניתן להגיש בקשה למלגה זו עד חמש שנים משנת השחרור מצה"ל.
המלגה ע"ס 4000$ תינתן לסטודנטים המתאימים לכל שנת לימוד לאורך כל התואר.
זכאים להגיש בקשה סטודנטים לתואר ראשון אשר בשנה"ל תשע"ט יהיו בשנה א' או ב'.

הרישום למלגת אימפקט יפתח ב - 1.3.2018
פרטים נוספים והרשמה ישירות באתר https://www.fidfimpact.org/impact

תכנית הישגים בהייטק

אוניברסיטת בר אילן שמחה לבשר על פתיחת תכנית "הישגים להייטק" בקמפוס האוניברסיטה. תכנית הישגים להייטק מציעה ליווי אישי ומימון רחב עבור תלמידי המכינה להנדסה ומדעים מדויקים למשך כל תקופת לימודיהם במכינה ובאקדמיה ובכך מעניקה הזדמנות שווה גם למועמדים שאין באפשרותם להשתלב במסגרות אקדמיות אחרות מסיבות הקשורות בהישגיהם הלימודיים וביכולתם הכלכלית. לפרטים נוספים לחצ/ו כאן

תארים מתקדמים

מלגות לתואר שני

מלגות לתואר שלישי

מלגות לתלמידי מחקר ובתר-דוקטורים

מלגות הנשיא לדוקטורנטים מצטיינים
מיועדות לסטודנטים מצטיינים שסיימו באחרונה את לימודיהם לתואר שני במסלול תזה או העומדים לסיימם במהלך תשע"ח בציון 90 לפחות ויחלו את לימודי הדוקטורט בשנהל תשע"ט.
המלגות תוענקנה לדוקטורנטים חדשים בלבד שיחלו לימודיהם בתשע"ט ולא לדוקטורנטים ותיקים.
מועד הסיום של הגשת בקשות נקבע ליום ראשון, כ"ח באייר תשע"ח, 13/5/18.
לפרטים נוספים לחצ/י כאן