מלגות

מועמדים וסטודנטים יקרים,

האוניברסיטה מעניקה מלגות לסטודנטים לתארים ראשון, שני ושלישי בגין מצב כלכלי ובגין מצויינות אקדמית.
לפירוט המלגות השונות במדור מלגות, פירוט תנאי זכאות ולהורדת טפסי מלגה לחץ כאן

תואר ראשון

מלגת "מנהיגי שוליך"

ההרשמה למלגת שוליך לשנה"ל תשע"ח נפתחה! הנכם מוזמנים להגיש מועמדות למלגת "מנהיגי שוליך" המיועדת למועמדים מצטיינים שיחלו את לימודיהם בשנת הלימודים הבאה.
פתיחת ההרשמה: 01.03.2017
סגירת ההרשמה: 15.06.2017
תאריך מתן תשובות: 15.08.2017

תכנית "אילנות"-

תכנית "אילנות" הינה מסלול יוקרתי למועמדים מצטיינים לתואר ראשון. בעלי פסיכומטרי 735 ומעלה וממוצע בגרויות 110+.
השתתפות בתכנית מקנה פטור מלא משכר לימוד, מלגת קיום חודשית, ליווי אקדמי אישי וחנייה בקמפוס (לבעלי רכב הרשום על שמם).

לתכנית "אילנות  למלגאי רקטור מצטיינים" יתקבלו תלמידי השנה השנייה לתואר ראשון (להלן גם: "שנה ב'"), העומדים בתנאים המצטברים הבאים:

• למדו תכנית לימודים מלאה של שנה א' לתואר הראשון, בסמסטר א' ו –ב ' של שנת הלימודים תשע"ז (להלן: "שנה א'") במסגרת התכניות הרגילות בלבד.
  • עמדו בכל תנאי הזכאות למלגת  הרקטור לתלמידי תואר ראשון וקיבלו מלגה זו בשנה א'
  • סיימו את שנה א' בציון סופי משוקלל, של 96 ומעלה בכל מקצועות הלימוד.

לשאלות וליצירת קשר ניתן לפנות לגב' תאיר גבע, מרכזת תכנית "אילנות", בטלפון 03-5317808 או במייל ilanot.vir@mail.biu.ac.il
לפרטי התכנית לחצו כאן

מלגה לשנה"ל תשע"ח

למילוי טופס לחצו כאן
פרטים נוספים בדוא"ל: milgot.office@biu.ac.il

מלגות עתידים

תוכנית עתידים לתעשיה של עמותת ידידי עתידים (ע"ר) מיועדת למועמדים הבאים מהפריפריה.
לרישום לתוכנית נא להיכנס לקישור: http://atidim.priza.net/signUpLink.aspx

תארים מתקדמים