מלגות

מועמדים וסטודנטים יקרים,

האוניברסיטה מעניקה מלגות לסטודנטים לתארים ראשון, שני ושלישי בגין מצב כלכלי ובגין מצויינות אקדמית.
לפירוט המלגות השונות במדור מלגות, פירוט תנאי זכאות ולהורדת טפסי מלגה לחץ כאן

תואר ראשון

מלגת "מנהיגי שוליך"

ההרשמה למלגת שוליך לשנה"ל תשע"ח נפתחה! הנכם מוזמנים להגיש מועמדות למלגת "מנהיגי שוליך" המיועדת למועמדים מצטיינים שיחלו את לימודיהם בשנת הלימודים הבאה.
פתיחת ההרשמה: 01.03.2017
סגירת ההרשמה: 15.06.2017
תאריך מתן תשובות: 15.08.2017

תכנית "אילנות"-

תכנית "אילנות" הינה מסלול יוקרתי למועמדים מצטיינים לתואר ראשון. בעלי פסיכומטרי 735 ומעלה וממוצע בגרויות 110+.
השתתפות בתכנית מקנה פטור מלא משכר לימוד, מלגת קיום חודשית, ליווי אקדמי אישי וחנייה בקמפוס (לבעלי רכב הרשום על שמם).
לשאלות וליצירת קשר ניתן לפנות לגב' תאיר גבע, מרכזת תכנית "אילנות", בטלפון 03-5317808 או במייל ilanot.vir@mail.biu.ac.il
לפרטי התכנית לחצו כאן

מלגה לשנה"ל תשע"ז

למילוי טופס לחצו כאן
פרטים נוספים בדוא"ל: milgot.office@biu.ac.il

מלגות עמיר

מלגות ע"ש בתיה עמיר ז"ל ללימודים אקדמיים לחיילים משוחררים מעוטי יכולת. את הבקשה יש להגיש על פי ההנחיות ועל גבי הטופס ישירות לקרן, בדואר רשום לכבוד: קרן מלגות ללימודים אקדמיים לחיילים מושחררים ע"ש בתיה עמיר ז"ל, אצל חיים משרקי, רח' קראוזה 36, חולון 5829108. מועד אחרון להגשה: 12.1.2017.
לפרטים נוספים לחצ/י כאן

תארים מתקדמים