מלגות לתואר ראשון

מועמדים וסטודנטים יקרים,

האוניברסיטה מעניקה מלגות לסטודנטים לתארים ראשון, שני ושלישי בגין מצב כלכלי ובגין מצויינות אקדמית.
לפירוט המלגות השונות במדור מלגות, פירוט תנאי זכאות ולהורדת טפסי מלגה לחץ כאן

תכנית "אילנות"

תכנית "אילנות" הינה מסלול יוקרתי למועמדים מצטיינים לתואר ראשון. בעלי פסיכומטרי 740 ומעלה וממוצע בגרויות 110+.
השתתפות בתכנית מקנה פטור מלא משכר לימוד, מלגת קיום חודשית, ליווי אקדמי אישי וחנייה בקמפוס (לבעלי רכב הרשום על שמם).

לתכנית "אילנות  למלגאי רקטור מצטיינים" יתקבלו תלמידי השנה השנייה לתואר ראשון (להלן גם: "שנה ב'"), העומדים בתנאים המצטברים הבאים:

• למדו תכנית לימודים מלאה של שנה א' לתואר הראשון, בסמסטר א' ו –ב ' של שנת הלימודים תשע"ז (להלן: "שנה א'") במסגרת התכניות הרגילות בלבד.
  • עמדו בכל תנאי הזכאות למלגת  הרקטור לתלמידי תואר ראשון וקיבלו מלגה זו בשנה א'
  • סיימו את שנה א' בציון סופי משוקלל, של 96 ומעלה בכל מקצועות הלימוד.

לשאלות וליצירת קשר ניתן לפנות לגב' תאיר גבע, מרכזת תכנית "אילנות", בטלפון 03-5317808 או במייל ilanot.vir@mail.biu.ac.il
לפרטי התכנית לחצו כאן

מלגה לשנה"ל תשפ"ב

ההרשמה לבקשות מלגה לשנה"ל תשפ"ב לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון תיפתח ב-1.6.2021.

תהליך ההגשה יתבצע אך ורק דרך מערכת האינבר – הגשת בקשות – הגשת בקשות למלגה.

מועד אחרון להגשת בקשות 31.8.2021

מועד מאחרים – במהלך ספטמבר אוקטובר.

מלגות עתידים

תוכנית עתידים לתעשיה של עמותת ידידי עתידים (ע"ר) מיועדת למועמדים הבאים מהפריפריה.
לרישום לתוכנית נא להיכנס לקישור: http://atidim.priza.net/signUpLink.aspx

מלגת אימפקט

ידידי צה"ל מעניקים מלגות לימודים לחיילים משוחררים מהמערך הלוחם מלגות אימפקט מיועדות לסטודנטים

לוחמים ותומכי לחימה, הקרן מעניקה 4000$ לשנה, ותומכת בסטודנטים במהלך כל לימודי התואר.

המלגות מיועדות לסטודנטים שבשנה"ל תשפ"א יהיו בשנתם הראשונה או השנייה.

הרישום נעשה ישירות דרך אתר הקרן בחודשים מרץ-מאי.

כתובת האתר החדש: https://fidfimpact.org/

תכנית הישגים בהייטק

אוניברסיטת בר אילן שמחה לבשר על פתיחת תכנית "הישגים להייטק" בקמפוס האוניברסיטה. תכנית הישגים להייטק מציעה ליווי אישי ומימון רחב עבור תלמידי המכינה להנדסה ומדעים מדויקים למשך כל תקופת לימודיהם במכינה ובאקדמיה ובכך מעניקה הזדמנות שווה גם למועמדים שאין באפשרותם להשתלב במסגרות אקדמיות אחרות מסיבות הקשורות בהישגיהם הלימודיים וביכולתם הכלכלית. לפרטים נוספים לחצ/ו כאן