מלגת "מנהיגי שוליך" למועמדים מצטיינים

הגבוהה והיוקרתית בישראל

לוגו של מלגת מנהיגי שוליך

מועמדים יקרים,

ההרשמה למלגת שוליך לשנה"ל תשפ"א נפתחה! הנכם מוזמנים להגיש מועמדות למלגת "מנהיגי שוליך" המיועדת למועמדים מצטיינים שיחלו את לימודיהם בשנת הלימודים הבאה.

המלגה הוקמה על ידי סימור שוליך, איש עסקים ופילנתרופ יהודי-קנדי. מטרת המלגה לעודד צעירות וצעירים בישראל לבחור בלימודים אקדמיים בתחומי המדעים, הטכנולוגיה, ההנדסה והמתמטיקה.

אם את או אתה רואים עצמכם כחלק ממנהיגות ומנהיגי העתיד של מדינת ישראל והקהילה בה אתם חיים. אם מלבד הרצון ללמוד ולצמוח ברמה האישית אתם מחפשים איך לתת חזרה ולפעול לשיפור וקידום החברה הישראלית. אם אתם רואים עצמכם כיזמים שבונים ומקימים חברות, המקום שלכם אצלנו.

בנוסף לקבלת המלגה, אנו מאפשרים לכם להשתתף בתכניות העשרה במהלך השנה האקדמית, וכמובן שתצטרפו לקהילת מנהיגות ומנהיגי שוליך. רק קומץ מכלל המועמדות והמועמדיםנבחרים להיות מנהיגי שוליך.

המלגה מיועדת לאלה המתחילים את שנת הלימודים הראשונה שלהם בשנה״ל תשפ"א 2020/21, במקצועות המדעים, הטכנולוגיה, ההנדסה והמתמטיקה.

סכום המלגה עומד על 40,000 ש”ח לשנת לימודים.  160,000 ש”ח לתואר של ארבע שנים, או 120,000 ש”ח לתואר של שלוש שנים. אורך התואר מוגדר על ידי מוסד הלימודים.

מוזמנים להגיש מועמדות למילגת שוליך תשפ"א:
  • מועמדים מצטיינים במיוחד, המתחילים את שנת הלימודים הראשונה באוניברסיטה
  • במקצועות המדעים, הטכנולוגיה, ההנדסה והמתמטיקה
חובה לעמוד בשני הקריטריונים.
מצ"ב קישור לטופס הגשת המועמדות.

למידע נוסף ניתן לפנות ל-  engineering.faculty@biu.ac.il , 03-5317733

או לאתר האינטרנט שלנו: www.schulichleaders.co.il