הטקס השנתי להענקת פרסים לסטודנטיות מצטיינות ע"ש אינג' ורוניקה זר

בטקס שהתקיים בפקולטה בשבוע שעבר נכחו דיקן הפקולטה פרופ' זאב זלבסקי, ראש מנהל הפקולטה גב' דינה ימיני, שהנחתה את הטקס רקטור האוניברסיטה לשעבר פרופ' חיים טייטלבאום, בני משפחת זר אריק זר בנה של ורוניקה אחותו ג'ורג'י זר , רעייתו זהורית, אשר יזמה את מפעל חלוקת המלגות ו, פרופ' אסנת קרן חברת סגל הפקולטה, נשאה הרצאה ועודדה את המלגאיות להצטיין בלימודיהן ולהשתמש במלגה בתבונה כפי שהיא עצמה פעלה כאשר זכתה במלה בימיה כסטודנטית צעירה. בטקס השתתפו הזוכות במלגות, משפחותיהן ומכרים.

לתמונות נוספות מהאירוע

לפני מספר ימים התקיים בפקולטה הטקס השנתי להענקת מלגות לסטודנטיות מצטיינות ע"ש אינג' ורוניקה זר.

ורוניקה זר הייתה מהנדסת גשרים פורצת דרך בחו"ל ובארץ. היא הייתה לאשה הראשונה שסיימה את לימודי ההנדסה בטכניון של בודפשט והשתתפה בתכנון ושחזור גשר אליזבט בהונגריה ולאחר עלייתה לישראל בתכנון גשרים רבים במסגרת עבודתה בחברת רכבת ישראל ובחברת מ.ע.צ.

משפחת זר חיפשה אפיק ייחודי להוקיר את מורשת האם המהנדסת פורצת הדרך. בעקבות התרשמותם מהשיגי הסטודנטיות בפקולטה ומהרוח הגבית והתמיכה של הנהלת הפקולטה בקידום נשים צעירות, בחרו בני המשפחה להוקיר את זכרה בטקס שנתי להענקת מלגות לסטודנטיות המצטיינות בפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר אילן בהישגיהן הלימודיים וכן בתרומה לקהילה.

טקס המלגות מתקיים בפקולטה מזה 4 שנים והמלגות המוענקות מידי שנה מסייעות רבות לקידום והעצמת נשים צעירות בתחומי הטכנולוגיה.

הסטודנטיות הזוכות במלגות לשנה"ל תשפ"ב:

לירז בביאן הנדסת חשמל, עדי שאז הנדסת חשמל, צופית חדד הנדסת חשמל, הדר חייבי הנדסת חשמל, לינוי רחל אליצור הנדסה קוונטית, אלמוג הפוטה הנדסת חשמל, מוריה ויצמן הנדסת מחשבים.

הפקולטה להנדסה מציינת השנה 20 שנה להווסדה ובמהלך הטקס הוקרן סרטון שהפיקה הנהלת הפקולטה בהשתתפות בוגרות שזכו בעבר במלגה ומכירה וקולגות של אינג' ורניקה זר אודות הפרויקט המשותף הייחודי בשיתוף בני משפחת זר בהנצחת זכר האם לצד תמיכה בסטודנטיות צעירות בהנדסה בשיתוף ומתן רוח גבית מראש מנהל הפקולטה.

תאריך עדכון אחרון : 05/01/2022