הפקולטה בתקשורת: פתיחת השנה בחדשות רשת 13

כתב חדשות 13 פז רובינזון ביקר בפקולטה להנדסה של בר-אילן ביום פתיחת שנת הלימודים, פגש את סגן הרקטור פרופ' אריה רייך, שבנו משרת במילואים, ושמע על הסיוע שמתכוונת האוניברסיטה לתת לסטודנטים המשרתים למילואים, ובהן: שבוע לימודים מרוכז מיוחד עבורם, הרצאות מוקלטות, הכפלת קורסים ועוד. "אולי לא נתחיל באותו התאריך - אבל כולנו נסיים ביחד", מבטיח פרופ' רייך. באולמות ההרצאות ברחבי האוניברסיטה,  כמו גם בפקולטה, הושארו כסאות ריקים שמורים לחיילי המילואים.
לצפייה בסרטון

לצד הרקטור התראיינה שלי נחשון, סטודנטית שנה א' להנדסת חשמל, שהתחילה את השנה מביתה הזמני בתל אביב, לאחר שפונתה משדרות. "הייתה לנו תקופה לא פשוטה, עברנו ממקום למקום, ובאוניברסיטה ממש באו לקראתי", היא מספרת. עוד התראיינה שקד אזרד, אף היא סטודנטית שנה א' להנדסת חשמל, המחלקת את זמנה בין הפקולטה לבין שירות המילואים הפעיל שלה. "זה מרגיש לי חשוב להתחיל גם וגם, המילואים מאוד מחזיקים אותי נפשית, להתמודד עם הסיטואציה", היא אומרת. "אני לא רואה אופציה אחרת. אני חייבת לתרום תוך כדי שאני מתחילה את החיים שלי, ובשבילי זה חלק מהניצחון". שלי ושקד - איזה כיף שאתן אתנו! בהצלחה!

תאריך עדכון אחרון : 08/01/2024