סטודנט הנדסת חשמל שנה ב' תמיר זהב, זכה לעטר את אילנה דיין, שזכתה בתואר ד"ר לשם כבוד

תמיר, סטודנט שנה ב' בהנדס חשמל, זכה לעטר את אילנה דיין, שזכתה בתואר ד"ר לשם כבוד.

תמיר משתף בחוויות שמאחורי הקלעים:

"נבחרתי כחלק מהרעיון הכללי בטקס, להוקיר מילואימניקים לוחמים - במקרה שלי, שירתי בחטיבת צנחנים באוגדה לוחמת סדירה (98). החוויה עצמה הייתה מרגשת מאוד. לקחת חלק בטקס המכובד ביותר של האוניברסיטה בשנה מורכבת כמו זו, כאשר היא בוחרת לשים בחזית הטקס את הוקרת הלוחמים, החטופים והנופלים, היה עבורי רגע משמעותי. להיות שותף במעמד זה, לצד חבר הנאמנים, אנשים שתורמים רבות למדינה ולאוניברסיטה בפרט, היה מעמד ייחודי ומרגש. לאחר הטקס קיימתי שיחה קצרה ולבבית עם אילנה דיין - דמות מוערכת מאוד בעיניי, הן בפן הערכי והן בפן המקצועי".

תאריך עדכון אחרון : 13/06/2024