ד"ר אדם תימן נבחר למרצה מצטיין לשנת תשע"ט

ברכות לד"ר אדם תימן מהפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר-אילן, שנבחר כאחד מהמרצים המצטיינים לשנת תשע"ט.

הבחירה במרצים המצטיינים בבר-אילן מתבססת על הערכות בסקרי ההוראה בשנים האחרונות, חוות הדעת והמלצות של ראשי המחלקות והדיקנים ועל הדירוגים של חברי הוועדה האוניברסיטאית לבחירת מרצים מצטיינים. המגמה של האוניברסיטה היא להטמיע תרבות של איכות ומצוינות בהוראה, ובמסגרת מגמה זו להבליט את המרצים המצטיינים ולהוקירם ברמה האוניברסיטאית. הקריטריונים למועמדות היו:  מעורבות בנושאי הוראה במחלקה ויחס לעמיתים, רמת הקושי בקורסים , מקצועיות וחדשנות בקורסים,יחס לסטודנטים, והנחיית סטודנטים בכל התארים.

מחקרו של ד"ר תימן בפקולטה עוסק בתכנון מעגלים, תכנון דיגיטלי בהספק נמוך, תכנון זכרונות מוטמעים, מחשוב משוער, ומימוש פיזיקלי של מעגלים משולבים.

תאריך עדכון אחרון : 04/12/2022