הגר כפרי, סטודנטית לתואר ראשון בפקולטה, זכתה במלגת הצטיינות מטעם KLA TENCOR

ברכות להגר כפרי, בת 23 ממושב בית חנן, מצטיינת נוספת שזכתה במלגת הצטיינות מטעם KLA TENCOR ישראל יחד עם עוד 18 צעירות מבטיחות.
הגר היא סטודנטית לשנה ראשונה בפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר-אילן בתוכנית המשולבת של הנדסת חשמל ו - לא תאמינו - מוזיקה!
"הגעתי לבר אילן מפני שחיפשתי מקום שבו אני יכולה ללמוד הנדסה ולשלב בלימודים את האהבה הגדולה שלי למוזיקה, וגיליתי כאן מסלול מדהים של לימודי הנדסת חשמל עם לימודי מוזיקה בדגש על טכנולוגיות מוזיקליות - ובעצם, בדיוק מה שחיפשתי", היא אומרת. "בר אילן לא הייתה אוניברסיטה שבכלל העליתי על דעתי, ולא ידעתי למה לצפות. גיליתי כאן מרצים שבאמת אכפת להם מההצלחה שלך, צוות מנהלי שדואג לי מסביב לשעון כדי שאוכל לעמוד במסלול הקשוח שבחרתי לעצמי וסביבת למידה נעימה ותומכת, וכל אלה עוד לפני שציינתי את העיקר - האנשים האיכותיים והמדהימים שלומדים איתי והופכים את הימים הארוכים לחוויה נהדרת".

תאריך עדכון אחרון : 04/12/2022