משלחת הפקולטה לכנס SPIE מבקרת במטה גוגל בקליפורניה

הפקולטה להנדסה שבאוניברסיטת משלבת תמיד אקדמיה, מחקר ותעשייה.

בשבוע שעבר התקיים הכנס הגדול ביותר בעולם בתחום האופטיקה והפוטוניקה, כנס בשם photonics west במרכז הקונגרסים העולמי מוסקוני שבסן פרנסיסקו. לא פחות מ- 7 פרופסורים של הפקולטה הוזמנו להרצות שם ואיתם הגיעו כמניין סטודנטים וסטודנטיות. בין ההרצאות, הפגישות והתערוכה, יצאה קבוצת התלמידים של פרופ' דרור פיקסלר לסיור בחברת גוגל העולמית, שמטה החברה נמצא במאונטן וויו מרחק נסיעה קצרה ממקום הכנס.

כשפרופסור פיקסלר חיפש מי שיארח אותם, מיד הזדרז להתנדב למשימה לא אחר מבוגר מחזור א של הפקולטה, גרשון (Gregory Sizikov). גרשון היה סטודנט בקורס שדות אלקטרומגנטיים שפרופ' פיקסלר מלמד, ושניהם מאוד שמחו על סגירת המעגל הלא צפויה.

גרשון, שעובד עבר מעל 6 שנים בגוגל בתפקיד מפתח של מנהל ארכיטקטורת חומרה של החברה, סיפר לקבוצה על צורת הניהול המיוחדת שבגוגל, שיטת קליטת העובדים וסייר איתם במקומות מפתח בקמפוס.

ללא ספק שילוב אידיאלי של מחקר ותעשייה גם יחד

תאריך עדכון אחרון : 04/12/2022