ארי אשכנזי, זוכה בתואר מצטיין באוניברסיטת בר-אילן

אחלו ברכות לארי אשכנזי מהפקולטה להנדסה, שזוכה בתואר מרצה מצטיין באוניברסיטת בר אילן.
אשכנזי, 30, נשוי + ילדה, תושב גבעת שמואל, הוא בוגר ישיבת "היישוב החדש" בת"א וישיבת "חברון" בגבעת-מרדכי בירושלים. בוגר תואר ראשון בהנדסת חשמל מורחב משולב פיזיקה, ותואר שני בהנדסת חשמל עם התמחות באלקטרואופטיקה. התואר השני נעשה בהנחייתו של פרופ' דרור פיקסלר ("אני חייב לו רבות כבר משנתי הראשונה בפקולטה, כשצירף אותי לקבוצת המחקר שלו").
הוא מלמד לתואר ראשון - פיזיקה 1, מכניקה קוונטית שימושית, שדות אלקטרומגנטיים, אותות אקראיים ורעש. ולתארים מתקדמים - חישוב קוונטי.

ומה דעתך על הפקולטה להנדסה?
"הפקולטה להנדסה היא משפחה. יחס אישי ותומך, כשמהערכת כולה, וכמובן, דינה ימיני, העומדת בראשה, מכוונת למטרה אחת – להעניק לכל אחד ואחת את הכלים והתמיכה הדרושים למימוש מלא של הפוטנציאל הטמון בהם. כאן המקום לומר תודה לכל חברי וחברות הסגל המנהלי והאקדמי של הפקולטה, האנשים הנפלאים והמוכשרים שמעניקים לפקולטה את המצוינות והייחודיות שלה".