מסע בפקולטה להנדסה

MASA – A Journey through the Faculty of Engineering

בסוף החודש שעבר נערך בפקולטה להנדסה מפגש עם צעירים מצרפת, הלומדים השנה בתוכנית מסע, ושוקלים לעלות ארצה וללמוד לימודים אקדמאיים בארץ.

בסוף החודש שעבר נערך בפקולטה להנדסה מפגש עם 37 צעירים מצרפת, הלומדים השנה בתוכנית מסע (MASA PROGRESS), ושוקלים לעלות ארצה וללמוד לימודים אקדמאיים בארץ. בביקור, הוסבר להם על אוניברסיטת בר-אילן והייחודיות שלה כמוסד אקדמי, הוצגו להם התוכניות הבינלאומיות הנלמדות באנגלית, לימודי תואר ראשון בעברית, תהליך הקבלה ותוכניות לדוגמה: לימודי תרבות צרפת ולימודי הנדסה. בהמשך, סיירו הצעירים בארבע מעבדות בתחומי ההנדסה. "כבר הרבה זמן ייחלנו למפגש פנים אל פנים עם צעירים המתעניינים בעליה ובלימודים אקדמאיים, לתת להם הצצה על עולמות עשירים של ידע ומחקר. ומרגש עוד יותר שהם הסתקרנו ושאלו שאלות רבות," מספרת יעל טולדנו ממחלקת קשרים אקדמיים של האוניברסיטה. לדבריה, רוב הצעירים ציינו שהם מתעניינים בלימודי הנדסה, תקשורת ומדעי המדינה. "אני מבקשת להודות לפקולטה להנדסה על האכסניה וההשראה, לצוות שקיבל אותנו, לד"ר אבי שלי ולכל מי שהנחה אותנו במעבדות".

תמונות נוספות מהביקור

תאריך עדכון אחרון : 20/01/2022