תגלית אקסל מחפשת אתכם

Birthright Israel Excel Wants You

סטודנטים לתואר ראשון בגילאי 26-22?
תגלית אקסל, זרוע המנהיגות העסקית של ארגון תגלית, מחפשת אתכם.
על הפרק: ליווי סטודנטים מאוניברסיטאות מובילות ברחבי העולם בקיץ הקרוב.

תגלית אקסל הוקמה במטרה לפתח ולהעצים את הדור הבא של מנהיגים עסקיים בישראל ובעולם, ולחזק את הקשר לישראל ולעם היהודי. במסגרת תכנית הקיץ, כ- 60 סטודנטים נבחרים מדי שנה מבין אלפי מועמדים הלומדים באוניברסיטאות מובילות ברחבי העולם (סטנפורד, ייל, הארוורד, קורנל, פרינסטון, אוניברסיטת פנסילבניה, UCLA ועוד). בקיץ 2022 תהיה זו השנה השנייה בה ייקחו חלק בתכנית מנהיגים צעירים גם מדרום אמריקה, אירופה, אוסטרליה, דרום אפריקה ועוד. משתתפי תגלית אקסל מגיעים לישראל למשך 10 שבועות בחודשי הקיץ (יוני – אוגוסט), וזוכים להתמחות מקצועית בחברות מובילות במשק הישראלי, בעיקר בתחומי הטכנולוגיה והכלכלה; בין החברות המשתתפות בתכנית: מייקרוסופט, פייסבוק, צ'קפוינט, אמדוקס, ארנסט אנד יאנג, דלויט, מגמה, קבוצת ויולה, ויזה, ברקליז, איירונסורס ועוד .

לכל משתתף בתכנית העסקית מצוות משתתף/ת ישראלי/ת, סטודנטים לתואר ראשון ואנשי/נשות קבע מיחידות מובילות בצה"ל. המלווים הישראלים לוקחים חלק פעיל בתכנית המנהיגות החינוכית, יוצרים קשרים אישיים עם המשתתפים מחו"ל ונהנים מהזדמנויות ליצירת קשרים עסקיים. המשתתפים הישראלים מהווים נדבך חשוב בחיזוק הקשר של המשתתפים מחו"ל לישראל.

משתתפי תגלית אקסל זוכים בחודשי הקיץ לחוויה ייחודית המשלבת ניסיון מקצועי, חשיפה לתכנים מעשירים ולקשרים חברתיים בלתי אמצעיים. כחלק מהחוויה החינוכית, מפגישה אקסל את המשתתפים עם דמויות מובילות במשק ובחברה הישראלית. מפגשים קודמים כללו בין היתר את נגיד בנק ישראל לשעבר סטנלי פישר, נשיא המדינה, פרופ' עדה יונת, מנכ"ל גוגל ישראל, ראש השב"כ לשעבר יובל דיסקין, מנכ"לית פייסבוק ישראל עדי סופר תאני, מנכ"ל סודה סטרים דניאל בירנבוים, חמי פרס, ניר ברקת, ורבים אחרים.

כלל המשתתפים מצטרפים בסיום תכנית הקיץ לקהילת בוגרים פעילה היוצרת מגוון הזדמנויות חברתיות ועסקיות עבור כאלף חברים ברחבי העולם ובישראל. במהלך השנה שומרים חברי הקהילה בישראל על הקשר עם חבריהם מסביב לעולם, ויוזמים יחד אירועים משותפים. הקהילה בישראל מציעה הרצאות וסדנאות מקצועיות בתחומי העסקים, המשפטים והטכנולוגיה, הזדמנויות למציאת עבודה, חניכה מקצועית לבוגרים צעירים ע"י בוגרים ותיקם, מפגשים חברתיים, ואירוע הדגל – כנס שנתי בן יומיים הכולל מרצים מהשורה הראשונה.

לפרטים נוספים והרשמה

תאריך עדכון אחרון : 20/01/2022