מועדון ה-700, מסלול מצוינות חדש בפקולטה להנדסה

"מועדון ה-700" מציע לסטודנטיות וסטודנטים מצטיינים מלגות וליווי אקדמי של אנשי סגל בפקולטה ושל מהנדסות ומהנדסים בתעשייה

עם תחילת שנת הלימודים האקדמית הנוכחית הושק בפקולטה להנדסה מסלול מצוינות חדש: "מועדון ה-700", יוזמה משותפת לפקולטה ולחברת ההייטק KLA-Tencor, המיועד לסטודנטים - ובפרט, סטודנטיות - בעלי ציון 700 ומעלה בפסיכומטרי. "אחוז הסטודנטיות הלומדות הנדסה, ולא רק באוניברסיטת בר אילן, נמוך משמעותית מזה של סטודנטים, ואנו רואים חשיבות רבה בעידודן בבחירת מסלול קריירה זה," אומרת דינה ימיני, ראש מנהל הפקולטה להנדסה ע"ש אלכסנדר קופקין בבר-אילן. "הסטודנטיות והסטודנטים שיתקבלו למועדון הייחודי הזה ייהנו ממגוון הטבות ותנאים, דוגמת מלגות שנתרמות על ידי חברת KLA-Tencor, לימוד מעשי בתנאי שטח בצמוד למהנדסות ולמהנדסים, וליווי אקדמי של חברי סגל."

לסבב הראשון של המסלול התקבלו 31 מקבלי מלגה, מתוכם - 19 נשים. במפגש חגיגי שנערך באוניברסיטה לרגל השקת המיזם אמר דיקן הפקולטה להנדסה,פרופ' אפרים זהבי, כי "תרומת המלגות של KLA-Tencor מהווה דוגמה יפה לתעשייה מעורבת, אכפתית, כזו שעושה למען הגדלת הדור הטכנולוגי של העתיד ולמען המדינה". אורי תדמור, נשיא החברה בישראל, הוסיף כי "KLA-Tencor שמה לה למטרה לעודד ולתמוך בQמצוינות האקדמית בתחומי ההנדסה, על ידי סיוע לסטודנטים ולסטודנטיות, שהם הם הדור הבא של הממציאים, המהנדסים והמדעניות של מדינת ישראל."

גם נציגי אותו "הדור הבא", הסטודנטים הגר כפרי ואילון קוהן, נשאו דברים. "במעמד טקס קבלת המלגות, זורעת חברת KLA זרעים בפקולטה להנדסה באוניברסיטת בר אילן," הם אמרו. "הכסף הרב והמשאבים שבחרה ענקית הטכנולוגיה להשקיע בנו נקנו בעמל רב ובמאמץ של שנים, ובתמיכתו, יצמחו הסטודנטים ויניבו פירות - יעשירו את תחום ההיי-טק המשגשג במדינתנו, את החקר העולמי ויתרמו לפיתוחה ובטחונה של מדינת ישראל. וכך תקצור חברת KLA את פירות עמלה." כפרי וקוהן ביקשו לנצל את ההזדמנות להודות לסגל האקדמי והמנהלי של הפקולטה, וציינו במיוחד את ראש מנהל הפקולטה, דינה ימיני, "אשר בנחישות ודאגה כנה עובדת מסביב לשעון כדי לדאוג שכל הסטודנטים יקבלו את ההזדמנות האמיתית להצליח."

לקבלת יעוץ חינם דברו איתנו:

Phone number טל: 03-5317733 שלוחה 1

link to whatsup