שלחו לחבר

הנדסת תעשייה ומערכות מידע

תהליכים, אנשים, מידע וטכנולוגיה משולבים בכל תחומי חיינו ומשפיעים עליהם באופן משמעותי. התוכנית לתואר ראשון בהנדסת תעשייה ומערכות מידע נועדה לאנשים בעלי יכולות כמותיות ואנליטיות מצוינות, המתעניינים גם בהיבט האנושי, בהבנה של ההתנהגות האנושית ובהשפעתה על מערכות. התוכנית הכוללת מגוון של תחומי ידע רלוונטיים מכשירה את בוגריה ליצור תוכן, לבצע אנליזה, ולשפר תהליכים ומערכות בהם משולבים אנשים, מידע, טכנולוגיה, ציוד וחומרים.

תוכנית הלימודים לתואר ראשון בהנדסת תעשייה ומערכות מידע היא בינתחומית ומתחלקת לשני חלקים: בשנתיים הראשונות ללימודים הסטודנטים ירכשו בסיס מדעי במתמטיקה, סטטיסטיקה, הסתברות ותכנות לצד יסודות בתחומים כמו כלכלה, ניהול פיננסי ומדעי ההתנהגות. בשנתיים שלאחר מכן הסטודנטים יעמיקו בתחומי חקר ביצועים, מדעי נתונים ומערכות מידע. בנוסף, התוכנית מאפשרת לסטודנטים לבחור במסלול ההתמחות התואם את תחום התעניינותם, ומעניקה להם הזדמנות להתנסות בשיטות שנלמדו בפרויקטים יישומיים בשיתוף עם חברי סגל או התעשייה.

התכנית מכשירה מהנדסים באחד המקצועות המבוקשים ביותר בארץ ובעולם. כבוגרי תכנית ייחודית זו אפשרויות התעסוקה יהיו מגוונות ביותר, לפי בחירתכם ותחומי העניין שלכם. תוכלו להשתלב בתפקידי הנדסת תעשייה ובתפקידי הנדסת מערכות מידע ולעסוק במגוון תחומים כגון: פיתוח מערכות מידע, מסחר אלקטרוני, אנליסט עסקי, למידת מכונה וכריית נתונים, אפיון תהליכים ובינה עסקית, ניהול פרויקטים, ייעוץ ועוד. בוגרים מצטיינים יוכלו להשתלב באוניברסיטאות המחקר המובילות ולבצע מחקר אקדמי ברמה גבוהה.

מועמדים טובים במיוחד יוכלו לזכות במלגות מיוחדות. בנוסף, למצטיינים יינתן ליווי אקדמי אישי.

לתכניות הלימודים בהנדסת תעשייה ומערכות מידע לתואר ראשון

לקבלת ייעוץ חינם ומידע נוסף אודות לימודי הנדסה צרו קשר